Kampusi im

Home » Universiteti

Category Archives: Universiteti

Advertisements

UAMD, BURSA PËR STUDIME SEMESTRALE JASHTË VENDIT NË KUADRIN E ERASMUS PLUS CREDIT MOBILITY

Në saj të programit Credit Mobility Erasmus + ku Universiteti Aleksandër Moisiu ka lidhur Marrëveshje Ndërinstitucionale me Universitetin Middlesex në Angli dhe Universitetin Danubius në Rumani, (more…)

Advertisements

Ceremonia e Diplomimit të UAMD 2016-2017 – UAMD Lajm

Në datat 19 korrik-25 korrik 2017, në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, u mbajtën (more…)

Tre studentët e shkëlqyer në Durrës, impresionojnë UAMD-në me këtë dokumentar – UAMD Lajm

Tre studentët më të mirë të Multimedias në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit në UAMD, kanë sjellë një punim të shkëlqyer në mbrojtjen e tyre të temës së diplomës. (more…)

“Mos zgjidhni rrugët e lehta!”, mesazhi mbresëlënës i Mirush Kabashit për studentët dhe rininë shqiptare

Të paktë janë ata artistë si Mirush Kabashi, që këto kohë të vështira të një krize morale që po jeton shoqëria shqiptare, arrijnë të përcjellin mesazhe (more…)

Lajm i mirë për studentët e Durrësit, ja çfarë ka ndryshuar në UAMD – Lajm

Lajm i mirë vjen për të gjithë studentët që studiojnë apo ata që do të bëhen pjesë e universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës.

(more…)

%d bloggers like this: