Kampusi im

Home » Sugjerime » Fragmente librash

Category Archives: Fragmente librash

Advertisements

“Mbi të bukurën dhe të madhërishmen” – Imannuel Kant

“E madhërishmja është gjithmonë e madhe, e bukur mund të jetë edhe e (more…)

Advertisements
%d bloggers like this: