Kampusi im

Home » Sugjerime

Category Archives: Sugjerime

SI TË ARRINI REZULTATE TË LARTA DUKE U ARGËTUAR?

Nga Dr. Stiv Dagllas (more…)

Kur mendoni shumë, truri futet në një cikël meraku. Ja 11 këshilla për të mos e bërë

1. Mësoni të jeni të vetëdijshëm

Hapi i parë për të (more…)

Ja pse gorillat këndojnë gjatë të ngrënit

(more…)

Skllevër – poezi

Skllevërit e dikurshëm (more…)

4 truke psikologjike që mund të ndihmojnë këdo

ea2934ca3fc4e96d2533a8457e2f3458.jpg

Ja disa teknika që mund të ndihmojnë në ndërtimin e një marrëdhënie të mirë me këdo. (more…)

A jeni të dehur nga pagjumësia?

AAEAAQAAAAAAAAIlAAAAJDg2NTI0ZjQ5LTNjNTItNDc2MS1iYTdmLWFkYWMzZDNhMTFjYw

 

E dini se pas (more…)

Cila është frika më e madhe e njerëzve?

4a5735324d1535a68e9cbc67762e70e7.jpg

Kini dijeni për frikën numër një të njerëzve (more…)

Harroni shpesh atë se çfarë doni të thoni? Mësoni pse ju ndodh

istock_000012004046xsmall1323760492842

 

Me siguri ju ka ndodhur shpesh të harroni atë se çfarë donit të thoshit kur dikush ju ku ndërprerë! Një studim shpjegon origjinën e këtij mekanizmi antik. (more…)

Intertekstualja dhe disidentja te “dimri i vetmise se madhe”

img_20170501_163159.jpg

 

Pranvera e vonuar e “Dimrit të madh”

Më në fund një përgjigje për paradokset e Kadaresë

Nga Manjola Zaçellari (more…)

Një studim nga Met Dervishi për ligjërimin politik shqiptar 1991-2013) – Dr. Manjola Zaçellari

IMG_20170501_162521 (1)

Ligjërimi politik i ka joshur kurdoherë studiuesit. Në kohë të ndryshme, nga studiues të shumtë, janë bërë analiza të thella për të depërtuar në atë çka fshihet pas fjalëve që një lider artikulon. Oruelli do ta përshkruante (more…)

%d bloggers like this: