Kampusi im

Home » Produktivitet

Category Archives: Produktivitet

Advertisements

Bëhu i vecantë

Gjatë gjithë historisë së (more…)

Advertisements

Mos u largo prej natyrës

Shpikjet e zhvillimet (more…)

Mësimi i veçantë që profesori u dha studentëve

Nje profesor u tregon nje

(more…)

6 Histori Suksesi qe Kapërcyen Dështimin – Motivuese

Dështimi nuk është një alternativë e suksesit. Është diçka që nuk duhet shmangur, por cilësuar thjeshtë si një pengesë e përkohshme drejt synimit. Të gjithë ndeshen me (more…)

“Mos zgjidhni rrugët e lehta!”, mesazhi mbresëlënës i Mirush Kabashit për studentët dhe rininë shqiptare

Të paktë janë ata artistë si Mirush Kabashi, që këto kohë të vështira të një krize morale që po jeton shoqëria shqiptare, arrijnë të përcjellin mesazhe (more…)

Si të shpëtoni nga rrymat nënujore në bregdet?

Lajmi për vdekjen e katër turistëve në rrethin e Vlorës, për jetën e së cilëve ndiej shumë dhimbje, si pasojë e rrymave të ujit, shtron doemosdoshmërisht pyetjen se çfarë duhet të bëjmë kur jemi në det dhe përfshihemi prej tyre. (more…)

Rubrika e re që i shtohet portalit Kampusi Im

Sot portalit Kampusi Im i shtohet (more…)

12 Thënie për Motivimin nga Njerëzit më me ndikim

Motivimi është (more…)

Ndryshoni këto 3 zakone të këqija që po pengojnë karrierën tuaj

Sfidat konkurruese me të cilat sipërmarrësit dhe liderët e biznesit përballen çdo ditë janë mjaft të vështira pa përzierjen e (more…)

5 Teknika të Trajnimit të Trurit për të Kultivuar Gjeniun Tuaj Kreativ

Shkenca e trurit zbulon se kreativiteti është një aftësi të cilën mund t’a zhvilloni por edhe një bekim për të cilin duhet të jeni mirënjohës. (more…)

%d bloggers like this: