Kampusi im

Home » Opinion » Sociale

Category Archives: Sociale

SI TË ARRINI REZULTATE TË LARTA DUKE U ARGËTUAR?

Nga Dr. Stiv Dagllas (more…)

Shkenca e zemërimit? Si na e errëson arsyen?

Me aq sa dimë, zemërimi është një prej (more…)

Jemi në fund të revolucionit dixhital. Kjo është epoka e përvojës

Uebi ka përmbysur gjithë (more…)

Njëmbëdhjetë zakonet që duhet t’i hiqni qafe, për t’u bërë të suksesshëm

Ne të gjithë kemi zakonet tona të (more…)

Letra e rrallë e Ajnshtajnit për të bijën, Lieserl; Dashuria është gravitet

“Kur propozova teorinë e relativitetit shumë pak njerëz më (more…)

Lexoni! Lexoni! Lexoni! Ja mrekullitë e leximit

Leximi i jep trurit tuaj një “stërvitje” të ndryshme nga (more…)

Leksioni i hapur: “Rajoni i Gjirit Persik dhe sfidat e transformimit” – UAMD Lajm

Në kuadër të veprimtarive të Departamentit të (more…)

Rrëfimi prekës i studentit të Harvardit

(more…)

Ja pse gorillat këndojnë gjatë të ngrënit

(more…)

Këshilla efektive që ju ndihmon të zgjoheni shumë herët në mëngjes

(more…)

%d bloggers like this: