Kampusi im

Home » Opinion » Lajm

Category Archives: Lajm

Studentët e UAMD-së me punime brilante në “Student workshop III” – UAMD LAJM

Në universitetin “Aleksandër Moisiu”, sot është organizuar “Student workshop III”, një iniciativë e nisur nga

(more…)

Echelon: Jemi të gjithë të mbrojtur, apo të spiunuar?

Kur flet për shërbimet e fshehtë, të vjen menjëherë në mendje (more…)

Leksioni i hapur: “Rajoni i Gjirit Persik dhe sfidat e transformimit” – UAMD Lajm

Në kuadër të veprimtarive të Departamentit të (more…)

Rrëfimi prekës i studentit të Harvardit

(more…)

Leksion i hapur me Prof. Dr. Nebi Bardhoshin – UAMD Lajm

(more…)

Udhëtimi i Eni Dervishit nga Shqipëria në Harvard filloi me dy fjalë të thjeshta

Eni Dervishin e ka tërhequr gjithmonë gjuha. “Kur isha në kopsht”, kujton ajo, “edukatorja na mësoi se si të (more…)

Përurimi i monografisë “Emblema” – UAMD Lajm

0f1f3868-02a0-435e-9218-615b806b289f

 

Në kuadër të “138-vjetorit të lindjes së Aleksandër Moisiut” në universitetin “Aleksandër Moisiu” më datë 16 maj 2017, u organizua (more…)

Universiteti ‘Aleksandër Mosiu’ akreditohet nga britanikët – Lajm

18_big

 

Universiteti ‘Aleksandër Mosiu’ në Durrës është akredituar më në fund nga një agjenci prestigjioze britanike. Lajmi është bërë i ditur nga (more…)

I harruar në shi e në diell – Lajm

WhatsApp Image 2017-05-06 at 09.23.00

 

Të gjithë durrsakët e mbajnë mend (more…)

Java e librit në UAMD – Lajm

18216090_678996035632159_990426467_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Në kuadër të ditës ndërkombëtare të librit ,në universitetin “Aleksandër Moisiu” u zhvilluan (more…)

%d bloggers like this: