Kampusi im

Home » letersi

Category Archives: letersi

Advertisements

Manual lumturie – Poezi

Për të bërë dikë të lumtur mjafton pak. (more…)

Advertisements

“Mbi të bukurën dhe të madhërishmen” – Imannuel Kant

“E madhërishmja është gjithmonë e madhe, e bukur mund të jetë edhe e (more…)

Fragment nga Albert Kamy

“Në mes të urrejtjes,e zbulova se (more…)

%d bloggers like this: