Kampusi im

Home » Krijim

Category Archives: Krijim

Advertisements

Manual lumturie – Poezi

Për të bërë dikë të lumtur mjafton pak. (more…)

Advertisements

Lëri të flasin për ty, ata të cilët nuk vendosën të flasin me ty

 

E di çfarë më habit më së shumti.. (more…)

Dilemat e një djalli – Z. Brako

E thjeshtë. A s’duket kështu? (more…)

Koha e Revoltave

I lindur ne stuhi, mesova te (more…)

Nje nënë – Manjola Hushi

tumblr_static_4hf1ax2olkaow4so8k0kwcgg4_640_v2.jpg

Nëna ime!

E zeza smund të ishte më e zezë (more…)

Nga shkrimtari i nderuar Ymer Nurka !

18387163_452015441797994_1668688782_n“Tek një ëndërr, bëju pjesë!

 Tek një zemër, bëju shpresë!”

(more…)

Vegimi I vuajtjes – Poezi

cropped-shark-fin2

Vegimi I vuajtjes (more…)

Zhveshur – Poezi nga Megi Kullësi

121285-learn-how-to-fight-alone.jpg

Zhveshur

Lufton zhveshur ulërimat (more…)

Nje njeri i doli para trenit – Analizë nga Manjola Hushi

 

 

tumblr_o87vutAQME1vnqb1wo1_500.jpg

 

 

Sot nje njeri u shtri ne shina
Dhe e priti trenin me sy
Hapë
Trenin tem
Qe conte ne pune 1000 te rriturn
Te randuem nga dita e djeshme
E mu me dhemb shtati
Kur e mendoj perplasjen
Shtypjen
Kalimin
Nje njeri nen tren
Nen peshen e jetes teme .

Entela Tabaku Sörman

(more…)

Koha e revoltave

large.jpg

 

Ka kohe qe kam filluar t’i ngjitem (more…)

%d bloggers like this: