Kampusi im

Home » A e dini se

Category Archives: A e dini se

Advertisements

A mund të jetoni vetëm? – Zbuloni qytetet me një banor

Të gjithë e dimë sa e vështirë është të qëndrosh për disa kohë i vetëm, por këta njerëz duket sikur nuk e kanë aspak problem. Zbulojini ata. (more…)

Advertisements

A mund te jetohet pa para? – Ky qytet e ka gjetur zgjidhjen

Ky qytet u themelua në vitin 1968 dhe ka rreth dy mijë banorë të ardhur nga e gjithë bota. I njohur si (more…)

6 Histori Suksesi qe Kapërcyen Dështimin – Motivuese

Dështimi nuk është një alternativë e suksesit. Është diçka që nuk duhet shmangur, por cilësuar thjeshtë si një pengesë e përkohshme drejt synimit. Të gjithë ndeshen me (more…)

Një ndër shpikjet më të veçanta të shek. XIX

Kush e di se ç’mendonte Karl von Drais, kur në pranverën e 1817 (more…)

Çfarë dini për qytezën e Marinaledës? – Nga Miri Çela

Marinaleda gjendet në pjesën jugore të Spanjës, në qarkun e Seviljes me një sipërfaqe prej 25 kilometra katrorë[1] dhe është një ndër qytetet më të veçanta për të (more…)

Pesëvjeçari shqiptar pranohet në organizatën botërore të gjenive

I nderuar lexues, ky vogëlush që shikon në foto është një gjeni. Po, po…një gjeni i cili tanimë është pranuar në shoqatën botërore të gjenive “Mensa Internacional”. Inteligjenca e tij është e të njëjtit nivel me atë të fizikantit Albert Ajnshtain! (more…)

A e dini se?

Jetojmë në një botë plot me të papritura dhe (more…)

%d bloggers like this: