Kampusi im

Home » Rreth nesh

Rreth nesh

Advertisements

Kjo faqe është krijuar nga një student i universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës. Ajo synon të kthehet në një hapësirë ku rrihen mendimet, shpalosen idetë dhe rritet interaktiviteti midis komunitetit të studentëve dhe pedagogëve, si edhe me pjesën tjetër të shoqërisë.

Administrimi i saj bëhet nga vetë studentët dhe janë të mirëpritura materialet nga ky komunitet dhe jo vetëm, duke na i dërguar në adresën tonë të e-mailit; info.revistakampus@gmail.com

Materialet e publikuara në këtë faqe nuk përfaqësojnë në asnjë rrethanë qëndrimin zyrtar të universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës, por janë përgjegjësi vetëm e autorëve.

 

 

 • Për të kaluar në faqen e Facebook-ut klikoni këtu:  Kampusi Im

 

Redaksia:

E. Çela

E. Kaloshi

M. Kullësi

F. Sheshi

F. Marku

 

 

 


Projekt studentor përkthimi dhe përshtatje në gjuhën shqipe.

Për çdo informacion na kontaktoni në adresën tonë të e-mailit; info.kampusiim@gmail.com

 

5-Characteristics-of-an-Effective-School-Team – E perzgjedhur

Are-We-Innovating-or-Just-Digitizing-Traditional-Teaching – E perzgjedhur

Bringing-Poetry-Outside – E perzgjedhur

How-Student-Centered-Is-Your-Classroom – E perzgjedhur

6 Traits of Life – E perzgjedhur

6 Scaffolding Strategies to Use With Your Students

Getting Critical About Critical Thinking – E perzgjedhur

Learning by Doing – E perzgjedhur

Reaching Students With Emotional Disturbances – E perzgjedhur

STUDENT VOICE – E perzgjedhur

Too Many Students and Not Enough Time – E perzgjedhur

Teaching is creative – E perzgjedhur

 


Artikuj ndihmues në projektet studentore të drejtshkrimit;

Drejtshkrimi i emrave të përveçëm të personazheve vizatimor

Prirje në drejtshkrim

 

 

Advertisements

8 Comments

 1. Eraldo says:

  Nje vend bashkim idesh dhe mendimesh eshte iniciativa me e mire per rritjen e krijimtaris te cdo studenti !
  Suksese te metejshme!! ✍🏼

  Like

 2. Artiola says:

  Një ndër iniciativat më të mira dhe më të dobishme studentore!
  Urime për punën e deritanishme dhe suksese ne atë të ardhshme!

  Like

 3. Arbana says:

  Suksese!!

  Like

 4. Ervin says:

  Një mundësi shumë e mirë për të gjithë ne, që të afrohemi më tepër me njëri-tjetrin nëpërmjet shkëmbimit të mendimeve, këndvështrimeve të ndryshme si dhe krijimeve artistike tonat. Ju uroj suksese !

  Like

 5. Enes says:

  Përgëzime! Uroj të jetë e sukseshme! ☺

  Like

 6. Ela says:

  Ju përgëzoj! E mrekullueshme! Projekt i veçantë studentor. 🤗

  Like

  • Kampusi im - official says:

   Faleminderit për mbështetjen!

   Like

   • Ela says:

    Mendoj që temat e përzgjedhura janë ideale.
    Do dëshiroja që dikush të kishte zgjedhur edhe temën “Are we innovating or just digitizing traditional teaching”
    🤗🤗😇 – Është e bukur!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s