Kampusi im

Home » 2017 » August » 09

Daily Archives: 9 Aug 2017

Advertisements

Ҫ’po ndodh me diellin dhe tokën?

Planeti Tokë sot është shumë më i nxehtë sesa ka qenë 200 vite më parë. Për të vërtetuar këtë është kryer një studim ku janë përdorur 692 termometra (more…)

Advertisements
%d bloggers like this: