Kampusi im

Home » Sugjerime » UAMD, BURSA PËR STUDIME SEMESTRALE JASHTË VENDIT NË KUADRIN E ERASMUS PLUS CREDIT MOBILITY

UAMD, BURSA PËR STUDIME SEMESTRALE JASHTË VENDIT NË KUADRIN E ERASMUS PLUS CREDIT MOBILITY

Advertisements

Në saj të programit Credit Mobility Erasmus + ku Universiteti Aleksandër Moisiu ka lidhur Marrëveshje Ndërinstitucionale me Universitetin Middlesex në Angli dhe Universitetin Danubius në Rumani, ju njoftojmë se ju mund të përfitoni fonde për bursa studimi semestrale si më poshtë:
Universiteti Middlesex ofron:
Nr. i bursave: 2 (dy)
Niveli: Master
Periudha: Viti akademik 2017-2018, duke filluar më Tetor 2017
Kohëzgjatja: 5 muaj
Fusha e studimit: Shkenca Politike Juridike
Kriteret :
➢ Studentët do të marrim pjesë në shkëmbim për të përgatitur temën e diplomimit (thesis),
➢ Studentet mund të përzgjedhin udhëheqësin në këtë link: http://unihub.mdx.ac.uk/your-study/student-exchange,
➢ Studentet duhet të kenë të mbrojtur gjuhën angelze në një nga provimet ndërkombëtare si: IELTS, Cambridge, Michigan, TOEFL (IBT).
Pagesa: 800 Euro /muaj, 275 Euro Transporti

Afati i fundit i aplikimt: 21 Gusht 201
Universiteti Danubius , Rumani ofron:
Nr. i bursave: 6 (gjashtë);
Niveli: Bachelor;
Kohëzgjatja: 5 muaj;
Periudha: Viti akademik 2017-2018, viti i dytë dhe viti i tretë semestri i parë;
Fusha e studimit: Marrëdhënie me publikun, drejtësi dhe ekonomi;
Kriteret: Studentët duhet të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze, preferohet niveli i gjuhës angleze B1;
Pagesa: 760 Euro /muaj, 275 Euro Transporti;
Afati i fundit i aplikimt: 21 Gusht 2017.

Universiteti i Valencias në Spanjë ofron:
Nr. i bursave: ​ 2 (tre)
Niveli: Bachelor
Viti i studimit: Viti II, Viti i III (semestri i parë)
Kohëzgjatja: 6 muaj
Periudha: Semetri parë 2017-2018
Fusha e studimit: Multidisiplinare; në këtë link gjeni listën e kurseve që ofrohen: http://go.uv.es/nE3o8e3
Kriteret: Studentët duhet të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze, preferohet niveli i gjuhës angleze B1; Gjithashtu studentët duhet të kenë njohuri bazike të gjuhës spanjolle.
Pagesa: 800 Euro /muaj, 275 Euro Transporti
Afati i fundit i aplikimt: 21 Gusht 2017
Të interesuarit të paraqiten pranë Zyrës së Marrëdhënieve me Jashtë dhe Projekteve në UAMD Currila, zyra 320.

 

©UAMD

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: