Kampusi im

Home » 2017 » August » 08

Daily Archives: 8 Aug 2017

Advertisements

Bienalja 2017 befason artdashësit me pianistin spanjoll Daniel del Pino

Pianisti spanjoll Daniel del Pino ishte protagonist i mbrëmjes së parafundit të Bienales 2017, që ka nisur më 1 gusht në qytetin e Durrësit. (more…)

Advertisements

UAMD, BURSA PËR STUDIME SEMESTRALE JASHTË VENDIT NË KUADRIN E ERASMUS PLUS CREDIT MOBILITY

Në saj të programit Credit Mobility Erasmus + ku Universiteti Aleksandër Moisiu ka lidhur Marrëveshje Ndërinstitucionale me Universitetin Middlesex në Angli dhe Universitetin Danubius në Rumani, (more…)

%d bloggers like this: