Kampusi im

Home » Produktivitet » Mësimi i veçantë që profesori u dha studentëve

Mësimi i veçantë që profesori u dha studentëve

Advertisements

Nje profesor u tregon nje

kartmonedhe 20 € studenteve te tij dhe i pyet: -Kush e deshiron kete kartmonedhe?

Te gjithe studentet ngriten doren. Atehere ai nisi ta zhubroste mes duarve dhe i pyeti perseri: -Po tani kush e deshiron? Perseri te gjithe studentet ngriten doren.

Atehere profesori e hedh pertoke dhe pasi shkel me kepuce kartmonedhen, i pyet perseri: -Perseri e deshironi kete kartmonedhe? Te gjitha duart u ngriten ne ajer.

Atehere profesori u pergjigjet: -Sapo moret nje mesim per jeten! Pak rendesi ka se cfare bera une me kete kartmonedhe. Ju e deshironi perseri, sepse vlera e saj nuk ka ndryshuar. Vlen perseri 20 €.

Shume here ne jete, do te thyheni, do te gjunjezoheni, shkeleni nga njerez ose ngjarje, por vlera juaj nuk do te ndryshoje kurre ne syte e njerezve qe ju duan me te vertete.

Edhe ne ditet me te keqija, edhe atehere kur ne mendojme se nuk vlejme asnje qindarke, mos dyshoni aspak, pasi vlera juaj eshte e njejta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: