Kampusi im

Home » 2017 » August » 03

Daily Archives: 3 Aug 2017

Advertisements

Ja çfarë thonte shkrimtari Rus Vladimir Nabokov për Tolstoin

Të gjithë e njohim Leon Tolstoin si një shkrimtar dhe filozof rus, një mjeshtër i letërsisë realiste dhe një prej shkrimtarëve më të mëdhenj të botës. (more…)

Advertisements
%d bloggers like this: