Kampusi im

Home » Opinion » Kulturë » Talentet e reja të Durrësit vazhdojnë rrugën e tyre drejt suksesit.

Talentet e reja të Durrësit vazhdojnë rrugën e tyre drejt suksesit.

Advertisements

Shqipëria është një vend me shumë vlera. Ndër këto vlera janë edhe talentet e reja në fusha të ndryshme. Na takon neve ti mbështesim dhe ti promovojmë talentet e reja e t’u japim një shtysë më tepër drejt suksesit.

Një ndër mbështetësit e talenteve te reja është edhe profesor Besmir Guma. Shikoni këtë performancë të mrekullueshme të profesor Besmirit me nxënësit e tij të talentuar teksa performojnë një cover të Many Moons Ago Empyrium. Përshtatja për katër kitarë është bërë nga Besmir Guma, vokalist është Kristo Qerama dhe në kitarë janë  Besmir Guma, Alvi Kaliqi, Erin Dobjani dhe Klaus Gjylsheni.

 

 

©Revista Studentore Kampus

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: