Kampusi im

Home » 2017 » August » 02

Daily Archives: 2 Aug 2017

Advertisements

Talentet e reja të Durrësit vazhdojnë rrugën e tyre drejt suksesit.

Shqipëria është një vend me shumë vlera. Ndër këto vlera janë edhe talentet e reja në fusha të ndryshme. Na takon neve ti mbështesim dhe ti promovojmë talentet e reja e t’u japim një shtysë më tepër drejt suksesit.

Një ndër mbështetësit e talenteve te reja është edhe (more…)

Advertisements

Shënime të mëngjesit nga antropologu Nebi Bardhoshi

Sikur te ishim ne nje shoqeri qe krijon cdo dite.  (more…)

Mundja shqiptare ka shënuar sot një rezultat historik në grup-moshën e të rinjve

Mundja shqiptare ka shënuar sot një rezultat historik në grup-moshën e të rinjve. (more…)

%d bloggers like this: