Kampusi im

Home » Sugjerime » Ceremonia e Diplomimit në UAMD – Lajm

Ceremonia e Diplomimit në UAMD – Lajm

Advertisements

Të dashur studentë,

Me rastin e Ceremonisë së Diplomimit të studentëve të ciklit të parë të studimeve Bachelor dhe Master, të Fakultetit të Biznesit, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë Ju, prindërit dhe të afërmit tuaj, të merrni pjesë ne këtë ceremoni, ditën e Hënë, datë 24 Korrik 2017, ora 19:00 në ambjentet e jashtme të Kampusit Universitar, UAMD, Durrës.

 

Suksese !

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: