Kampusi im

Home » letersi » Fragment nga Albert Kamy

Fragment nga Albert Kamy

Advertisements

“Në mes të urrejtjes,e zbulova se brenda meje ishte një dashuri e pa mposhtur.

 

Në mes të lotëve, e zbulova se brenda meje ishte një buzëqeshje e pa mposhtur.

Në mes të kaosit, e zbulova se brenda meje qëndron një qetësi e pa mposhtur.

Përmes gjithë këtyre, e kuptove se…

Në mes të dimrit, brenda meje qëndron një Verë e pa mposhtur.

Dhe kjo më bënë të lumtur, sepse pavarësisht se sa fuqishëm bota shtyn kundër meje, brenda meje, ekziston diçka më e fortë – diçka më e mirë, që e shtyen prapa.”

– Albert Kamy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Dita Botërore Kundër Trafikimit Të NjerëzveJuly 30th, 2017

Na ndiqni në Twitter

%d bloggers like this: