Kampusi im

Home » Opinion » Lajm » Lajm i mirë për studentët e Durrësit, ja çfarë ka ndryshuar në UAMD – Lajm

Lajm i mirë për studentët e Durrësit, ja çfarë ka ndryshuar në UAMD – Lajm

Advertisements

Lajm i mirë vjen për të gjithë studentët që studiojnë apo ata që do të bëhen pjesë e universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës.

Studentët nuk do të paguajnë më tarifë për provimet e mbartura që i japin për herë të parë. Po ashtu, është hequr edhe tarifa vjetore për studentët e viteve të katra e më lart, të cilët do të paguajnë vetëm tarifën përkatëse për lëndën e mbartur, pra ata nuk do të paguajnë më tarifën vjetore.

Kjo i jep fund problemit që shqetësonte shumë studentë, të cilët detyroheshin të paguanin të plotë tarifën e një viti studimi, megjithëse mund të kishin vetëm një lëndë të mbartur, të cilën duhet ta frekuentonin gjatë vitit pasardhës dhe po ashtu duhet të paguanin edhe një tarifë shtesë për të, si lëndë e mbartur kur të futeshin në provim.

Lajmin e bën të ditur vetë rektorja e UAMD-së Kseanela Sotirofski. Në një status në faqen e saj zyrtare në “Facebook”, Sotirofski informon gjithashtu se është miratuar edhe lista e studentëve që kanë aplikuar për përjashtim nga tarifa e shkollimit.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Marrë nga portali DurresLajm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Dita Botërore Kundër Trafikimit Të NjerëzveJuly 30th, 2017

Na ndiqni në Twitter

%d bloggers like this: