Kampusi im

Home » Opinion » 12 Thënie për Motivimin nga Njerëzit më me ndikim

12 Thënie për Motivimin nga Njerëzit më me ndikim

Advertisements

Motivimi ështështylla e suksesit.

Pa të mund të harroni suksesin. Në fakt, motivimi dhe puna e rëndë janë elementet themelore për realizimin e ëndrrave tuaja; ato ju dërgojnë drejt majës dhe ju ndihmojnë të dalloheni nga të tjerët.

Dhe motivimi nuk është i rëndësishëm vetëm në biznes, por aplikohet në çdo aspekt të jetës. Për të qenë të suksesshëm profesionalisht, shoqërisht, mendërisht, madje edhe fizikisht, është forca lëvizëse e cila do ju dërgojë aty.

Pa motivim, disa nga udhëheqësit dhe ndërmarrësit e suksesshëm nuk do të ishin ku janë sot. Vetëm shikoni Mark Zuckerberg ose Barbara Corcoran, të cilëve iu desh motivim për të mësuar shkathtësi të reja dhe të nisin biznese shumë të suksesshme. Gjithashtu edhe J.K. Rowling për të shkruajtur seritë e saj Harry Potter. Po ashtu, Barak Obamas të kandidonte për president.

Pavarësisht se a jeni në universitet, apo po luftoni në karrierën tuaj, motivimi është shtylla e suksesit. Dhe nëse nuk jeni të sigurtë se nga t’ia filloni, lexoni këto 12 thënie për motivimin nga udhëheqësit e sotëm më me ndikim.

 

 1. Barack Obama

‘’Progresi vjen në kriza dhe fillime. Nuk është gjithmonë një vijë e drejtë. Nuk është gjithmonë rrugë e lehtë’’.

 1. Barbara Corcoran

‘’Mos e nënvlerësoni fuqinë e instiktit tuaj’’.

 1. Thomas Edison

‘’Ai i cili bën kërkime përderisa pret, merr gjithçka’’.

 1. Sheryl Sandberg

‘’Ndarja e emocioneve ndërton marrëdhënie më të thella. Motivimi vjen duke punuar në gjërat të cilat na interesojnë’’.

 1. Jeff Bezos

‘’Kur gjërat bëhen të vështira, a do të dorëzoheni, apo do të jeni këmbëngulës’’?

 1. J.K. Rowling

‘’Disiplina e përfshirë në përfundimin e një pune kreative është diçka me të cilën mund të krenoheni me të vërtetë’’.

 1. Thomas Jefferson

‘’Vendosni që të mos qëndroni kurrë pa bërë asgjë. Asnjë person nuk do të ketë rastin për t’u ankuar për mungesën e kohës, nëse nuk humbet kohë asnjëherë’’.

 1. Mark Zuckerberg

‘’Lëvizni shpejtë dhe theni gjërat. Nëse nuk po theni gjërat, nuk po lëvizni mjaftueshëm shpejtë’’.

 1. Donald Trump

‘’Mendoni për gjëra të mëdha dhe realizoni ato’’.

 1. Larry Page

‘’Nëse po ndryshoni botën, ju po punoni në gjëra të rëndësishme. Emocionoheni kur zgjoheni në mëngjes’’.

 1. Albert Einstein

‘’Nëse dëshironi të jetoni një jetë të lumtur lidheni atë me një qëllim jo me njerëz ose gjëra’’.

 1. Steve Jobs

‘’Mënyra e vetme për të bërë gjëra të mrekullueshme është të doni atë që bëni. Nëse nuk e keni gjetur ende, vazhdoni t’a kërkoni. Mos u pajtoni me gjithçka’’.

 

 

/Fotogaleri (Thënie motivuese)

This slideshow requires JavaScript.

 

 

©ROSE LEADEM

Advertisements

1 Comment

 1. florasheshi says:

  This is for me! 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Dita Botërore Kundër Trafikimit Të NjerëzveJuly 30th, 2017

Na ndiqni në Twitter

%d bloggers like this: