Kampusi im

Home » 2017 » July

Monthly Archives: July 2017

Advertisements

Tjetër zbulim në Durrës, arkeologët: Mbase pallat perandorak

Një tjetër zbulim i ri arkeologjik në Durrës përforcon bindjen mbi rëndësinë dhe madhështinë e qytetit buzë Adriatikut edhe në periudhën e Antikitetit të vonë, kur  (more…)

Advertisements

Manual lumturie – Poezi

Për të bërë dikë të lumtur mjafton pak. (more…)

Ceremonia e Diplomimit të UAMD 2016-2017 – UAMD Lajm

Në datat 19 korrik-25 korrik 2017, në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, u mbajtën (more…)

A mund te jetohet pa para? – Ky qytet e ka gjetur zgjidhjen

Ky qytet u themelua në vitin 1968 dhe ka rreth dy mijë banorë të ardhur nga e gjithë bota. I njohur si (more…)

6 Histori Suksesi qe Kapërcyen Dështimin – Motivuese

Dështimi nuk është një alternativë e suksesit. Është diçka që nuk duhet shmangur, por cilësuar thjeshtë si një pengesë e përkohshme drejt synimit. Të gjithë ndeshen me (more…)

Tre studentët e shkëlqyer në Durrës, impresionojnë UAMD-në me këtë dokumentar – UAMD Lajm

Tre studentët më të mirë të Multimedias në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit në UAMD, kanë sjellë një punim të shkëlqyer në mbrojtjen e tyre të temës së diplomës. (more…)

Ceremonia e Diplomimit në UAMD – Lajm

Të dashur studentë, (more…)

“Mbi të bukurën dhe të madhërishmen” – Imannuel Kant

“E madhërishmja është gjithmonë e madhe, e bukur mund të jetë edhe e (more…)

“Mos zgjidhni rrugët e lehta!”, mesazhi mbresëlënës i Mirush Kabashit për studentët dhe rininë shqiptare

Të paktë janë ata artistë si Mirush Kabashi, që këto kohë të vështira të një krize morale që po jeton shoqëria shqiptare, arrijnë të përcjellin mesazhe (more…)

Si të shpëtoni nga rrymat nënujore në bregdet?

Lajmi për vdekjen e katër turistëve në rrethin e Vlorës, për jetën e së cilëve ndiej shumë dhimbje, si pasojë e rrymave të ujit, shtron doemosdoshmërisht pyetjen se çfarë duhet të bëjmë kur jemi në det dhe përfshihemi prej tyre. (more…)

%d bloggers like this: