Kampusi im

Home » 2017 » June

Monthly Archives: June 2017

Advertisements

Ç’mendoni për lirinë? Ja një këndvështrim për të

Të gjithë jemi të vetëdijshëm që tek njerëzit sot

(more…)

Advertisements

Studimet thonë se njerëzit e vetmuar janë më inteligjentë dhe krijues

Çdo ditë e më tepër studimet e kryera nga ekspertët e Sociologjisë dhe Psikologjisë konfirmojnë se të qëndruarit vetëm është (more…)

Studimi i Ri Zbulon se pse Mungesa e Gjumit i Bën Njerëzit të Harrojnë

Nëse nuk pushoni mirë gjatë natës, kujtesa juaj do t’a paguajë atë. (more…)

Si e perceptoni botën kur keni një mendje të hapur

Një studim i ri zbulon se ky tipar ju jep mundësinë të perceptoni shumë gjëra në të njëjtën kohë. (more…)

SI TË ARRINI REZULTATE TË LARTA DUKE U ARGËTUAR?

Nga Dr. Stiv Dagllas (more…)

Studentët e UAMD-së me punime brilante në “Student workshop III” – UAMD LAJM

Në universitetin “Aleksandër Moisiu”, sot është organizuar “Student workshop III”, një iniciativë e nisur nga

(more…)

Echelon: Jemi të gjithë të mbrojtur, apo të spiunuar?

Kur flet për shërbimet e fshehtë, të vjen menjëherë në mendje (more…)

Testamenti i plotë i Mitrush Kutelit – E rrallë!

E dashur Efterpi, (more…)

Katër ëndrrat që ndryshuan rrjedhën e shkencave

Nga Annie Webb

Shkenca nuk përparon vetëm falë kërkimeve por edhe (more…)

Shkenca e zemërimit? Si na e errëson arsyen?

Me aq sa dimë, zemërimi është një prej (more…)

%d bloggers like this: