Kampusi im

Home » Sugjerime » Skllevër – poezi

Skllevër – poezi

Advertisements

Skllevërit e dikurshëm
Prangoseshin me zinxhir,
Ama me mendje dhe zemër
Ata ishin të lirë.

Skllevërit e sotëm
Kanë këmbë e duar të lirë,
Ama mendjen dhe zemrën
E kanë të prangosur me zinxhir!

 

WhatsApp Image 2017-05-23 at 11.40.21

 

 

 

 

©kampusiim

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Dita Botërore Kundër Trafikimit Të NjerëzveJuly 30th, 2017

Na ndiqni në Twitter

%d bloggers like this: