Kampusi im

Home » Krijim » Koha e Revoltave

Koha e Revoltave

I lindur ne stuhi, mesova te dashuroj ererat e forta. Mesova t’u dal kunder rrymave qe te çonin drejt asaj qe ju e quani drite. Mesova te shtyp ndjenja qe tek une shperthenin si revolte pasi ndjenjat jane pika e dobet e çdo njeriu .

7185-kilauea

Me kerkuan te flas ashper per dashurine, duke menduar qe eshte nje ndjenje qe se njoh. Dhe po, munda, pasi dashuria qe ata perkufizojne ne te vertete eshte nje narcizem i trukuar bukur nga nje mosvetedije e shtirur, rrethuar nga egoizmi.

Vrapova e vaprova qe koha ime te ecte kah kohes ne teresi, por kurre nuk e kapa ritmin. Me ndalonin ato qe i quajme kujtime dhe natyrshem e shkuara perzihej  me te tashmen dhe te ardhmen ma benin te paarritshme.

 

 

 

©kampusiim

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: