Kampusi im

Home » Opinion » Sociale » Cila është frika më e madhe e njerëzve?

Cila është frika më e madhe e njerëzve?

Advertisements

4a5735324d1535a68e9cbc67762e70e7.jpg

Kini dijeni për frikën numër një të njerëzve

 

Frika numër një e njerëzve, më e madhe se ajo e vdekjes, është frika nga refuzimi. Eshtë një frikë e rrënjosur dhe e trashëguar nga paraardhësit tanë, pasi, nëse përjashtoheshin nga fisi ose klani, vdekjen e kishin të sigurt. Edhe pse në ditët e sotme, kjo nuk është më aq e rëndesisme, sërisht i prek jetët tona.

 

Megjithatë, ju mund ta kaperceni frikën e refuzimit. Vëreni kur bëni gjëra të panevojshme për t’i bërë përshtypje të tjerëve dhe jo vetes. Dijenia është çelësi i ndryshimit. Ndërsa kur ndihemi rehat me veten tonë, në vend që të përpiqemi të bëhemi dikush tjetër, jetët tona bëhen më të qeta dhe ne bëhemi më të lumtur.

 

 

 

 

Nga “Get Happy” – Dr. Anthony Gunn

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Dita Botërore Kundër Trafikimit Të NjerëzveJuly 30th, 2017

Na ndiqni në Twitter

%d bloggers like this: