Kampusi im

Home » Opinion » Sociale » Lërini t’iu ndihmojnë – Këshilla që vlejnë

Lërini t’iu ndihmojnë – Këshilla që vlejnë

Advertisements

1467241134657

 

Ndiheni mirë kur ndihmoni dikë në nevojë. Po ashtu, kur shihni se si ndriçohet fytyra e dikujt kur i jepni një dhuratë që mezi e ka pritur, kjo ju jep të njëjtën ndjesi. Megjithëse e dimë këtë, shumë nga ne nuk e kuptojnë se kur i lëmë të tjerët të na ndihmojnë, edhe ate ndihen mirë.

 

 

 

Mund të jetë diçka aq e thjeshtë sa të kërkoni për orientime dhe më pas të falenderoni për ndihmën, ose të pranoni një dhuratë pasi i keni huajtur fqinjit një pajisje. Kur e lini dikë t’iu ndihmojë, vërtetë ju i shtoni lumturinë. Duke e pranuar ndihmën, ju ktheni një dhuratë të pacmuar. Mendojeni si nje gjest të mirë. Kjo është diçka lumturuese.

 

help-other-people-asian-_x33m.jpg

 

 

“Nëse ndihmoni të tjerët të arrijnë ëndrrat e tyre,                                                                                          ju do të arrini tuajat”

                            – Les Brown

 

 

 

Nga “Get Happy” – Dr. Anthony Gunn

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Dita Botërore Kundër Trafikimit Të NjerëzveJuly 30th, 2017

Na ndiqni në Twitter

%d bloggers like this: