Kampusi im

Home » Opinion » Kulturë » Ja çfarë duhet të bëni – Këshilla që vlejnë

Ja çfarë duhet të bëni – Këshilla që vlejnë

Advertisements

2015-01-20-IdeasMakeorBreakYourBusiness.jpg

 

 

 

 

 

Kërkimet kanë zbuluar se fjalëkryqet dhe gjëegjëzat nuk janë aq të efektshme sa ç’mendoheshin, për të parandaluar sëmundjet mendore. Mundësitë më të mira janë detyrat e vështira për t’u përvetësuar apo gjërat që ju bëjnë të hiqni dorë, si mësimi i një gjuhe të re.

Kushtojini mësimit të një gjuhe, dhjetë deri në pesëmbëdhjetë minuta në ditë, ose nëse e merrni seriozisht, bëni një kurs gjatë mbrëmjeve. Truri juaj, jo vetëm do t’iu falenderojë për këtë, por të mjeshtëroni një aftësi të tillë, ju shton vetëbesimin dhe për rrjedhojë, lumturinë.

 

“Të dini një gjuhë tjetër është                                                                                                         të zotëroni një shpirt të dytë.”

-Charlemagne

 

 

newlife.jpg

 

 

Nga: “Get happy” – Dr. Anthony Gunn

Advertisements

1 Comment

  1. Anonymous says:

    Bukur

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Dita Botërore Kundër Trafikimit Të NjerëzveJuly 30th, 2017

Na ndiqni në Twitter

%d bloggers like this: