Kampusi im

Home » Krijim » Gëzojnë lepujt në livadhet e frikës – Pano Ceka

Gëzojnë lepujt në livadhet e frikës – Pano Ceka

Advertisements

0359a03e6645ffc83e97990bd03ee688

 

Pak dritë!
Kërkova qiriun e fikur në erresirën e natës.
Në fund e gjeta të burgosur në pishnajën e shpirtit…

 

 

Heshtja e trëndafilit
si qelq me ajër
fryj e fryj.

Lulet s’janë kurrë vetëm
Flutura i ndimon me të sajën prani
…edhe e vdekur qoftë!

Retë marrin forma kafshësh dhe heronjsh.
Më vjen keq kur ne  të dy, ndryshe i shikojmë, ndryshe i kuptojmë.

Kujtimet e së Vërtetës
gjethet jeshile mbi dhe.

Është liria që natyra i dha
është dashuria që njeriu i dha.

 

 

Sunset-sky-with-dark-black-clouds-behind-the-most-famous-volcano-of-Auvergne-France-Desktop-Wallpaper-HD-2560x1600-710x400

 

 

 

 

Pano Ceka – nxënës i vitit të dytë, gjimnazi Gjergj Kastrioti Durrës

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Dita Botërore Kundër Trafikimit Të NjerëzveJuly 30th, 2017

Na ndiqni në Twitter

%d bloggers like this: