Kampusi im

Home » Sugjerime » Mbylli sytë – Xhesika Lika

Mbylli sytë – Xhesika Lika

Advertisements

Mbylli sytë

Mbylli sytë kur bota të kthen shpinën.
Kur jeta të hedh poshtë,
dhe ylli jot I fatit ka humbur dritën.


Mbylli sytë kur buzëqeshja përcjell lot
dhe loti kthehet në dhimbje
Mbylli sytë të paktën këtë herë dhe dëgjo buzëqeshjen e ftohtë të dhjetorit
që del nga zëri i fëmijëve.
Dëgjoje flautin magjik që rrjedh në botën e ëndërrimeve
mbylli sytë të paktën këtë herë.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Dita Botërore Kundër Trafikimit Të NjerëzveJuly 30th, 2017

Na ndiqni në Twitter

%d bloggers like this: