Kampusi im

Home » Krijim » Mall për fëmijërinë – Xhesika Lika

Mall për fëmijërinë – Xhesika Lika

Advertisements

 

Mall për fëmijërinë

Oh fëmijëria ime ku je ti?
Eci në vitet e kohës por prap
nuk më kujtohet vetja si fëmij’!

 

Oh vitet e buzëqeshjes ku keni humbur?
Në mes të tregimeve
apo përrallave që i kam zhdukur

Oh zemër e lirë dhe e pafajshme
që vrapoje drejt hapsirave të
skajshme!

Oh shpirt që përfaqësoje pafajsinë
kush t’a zhduku ty lumturinë

Advertisements

1 Comment

  1. Anonymous says:

    Shume e bukur !

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Dita Botërore Kundër Trafikimit Të NjerëzveJuly 30th, 2017

Na ndiqni në Twitter

%d bloggers like this: